ANKARA / MAMAK - Kusunlar Ortaokulu

Mustafa ERDUĞAN - Okul Müdürü

01.01.1963 yılında Çorum ilinin Sungurlu ilçesinde Çamoluk köyünde dünyaya geldim. İlkokulu köy okulunda, lise öğrenimimi Sungurlu Lisesinde tamamladım. Öğrenim yolcuğumu; Dicle Üniversitesinde Sınıf Öğretmenliği bölümünde, önlisans  yaparak devam ettirdim. 15.03.1989 yılında Kastamonu Merkez Çatalçam Köyü İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak mesleğe adımımı attım. Daha sonrasında Sungurlu/ Çorumda farklı köy okullarında hizmete devam ettim. 1997 senesinde öğretmen olarak görev yaptığım Kemallı İlkokuluna, Müdür yardımcısı olarak hizmet vermeye başladım. 2003 yılına geldiğimizde ise yine aynı okulda Okul Müdürü sıfatıyla çalışmalarıma başladım. 2017 yılında çocuklarımın eğitim ve öğrenimi sebebiyle, Ankara ili Gölbaşı ilçesinde Sınıf Öğretmeni olarak görevimi ifa ettim ardından Mamak ilçesinde de sınıf öğretmeni olarak çalışmalarıma devam ettim. 05.09.2022 tarihinden itibaren ise tekrar Okul Müdürü sıfatıyla; halen çalışmakta olduğum Kusunlar İlk-Ortaokulunda görev yapmaktayım. Evli ve 3 kız çocuğu babasıyım.