ANKARA / MAMAK - Kusunlar Ortaokulu

KUSUNLAR İLK-ORTAOKULU

Okul Servis Araçları Kiralama İhalesi İlanı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İçin Ankara ili Mamak ilçesi Kusunlar İlk-Ortaokulu Servis Araçları Kiralama Komisyonu olarak velilerimizden gelen servis istek talepleri değerlendirilmiş olup; rekabet ortamı oluşturarak kaliteli ve ekonomik servis hizmetinin sağlanması amacıyla velilerimizin lehine sonuçlanması açısından servisle gidip gelecek öğrenciler için servis ihalesi düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Yapılacak yeterlik değerlendirmesi sonucunda Yeterli bulunan isteklilerden fiyat yüzdelik eksiltme teklifi alınmak suretiyle Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin 7. maddesi uyarınca Okul Öğrenci Servis araçları kiralama işlemi yapılacaktır. Kiralama işlemine teklif verecekler Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin 5/d maddesi gereği 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Servis Ücretlerine göre Yüzdelik olarak fiyat eksiltme işlemi yapılarak verecekleri kapalı zarf usulü güzergâh fiyat teklif listeleriyle birlikte aşağıda belirtilen diğer evraklar da eklenerek kiralama dokümanına uygun olarak hazırlayacakları yeterlik başvurusu evrakını en geç 24/08/2023 Perşembe günü Saat 17.00’ e kadar kiralama dokümanında belirtilen adreste bulunan Kusunlar İlk-Ortaokulu Servis kiralama komisyonuna ulaştırmaları gerekmektedir.

Okul Servis Araçları Kiralama İşlemine Katılabilme Şartları ve istenilen Belgeler

1. Tebligat İçin adres beyanı, irtibat için telefon numarası varsa faks numarası ve elektronik posta adresi.

2. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odası belgesi

3. Gerçek kişi olması halinde Kiralamanın yapıldığı yıl içinde alınmış Ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4. Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayi odasından kiralamaya ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

5. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.

6. Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi

7. Tüzel kişi olması halinde ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri ve kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir ticaret sicil gazetesi veya bu hususları kanıtlayan belgeler ile tüzel kişiliğin imza sirküleri.

8. Şekli ve içeriği idari şartname/sözleşme ekinde belirlenen teklif mektubu ;

a) Kardeş İndirimi Yüzdelik Teklifleri: (Kardeşlere uygulanacak indirim yüzdeleri)

b) 0-3 Km  , 3-6 Km , 6-9 Km öğrenci taşıma ücreti teklifi ( Alt Sınır)

ve şartnamede yer alan evrakların teslimi.

9. Kamu ve özel sektörde her türlü personel ve öğrenci taşımacılığı benzer iş olarak kabul edilecektir.

10. Süresi İçinde İhaleye başvuracak İştirakçiler Okul Servis Araçları Kiralama Komisyonu Şartnamesini kabul etmiş sayılarak; Ekte yer alan Ek-3 Belgesine göre değerlendirmeleri yapılacaktır.

11. Kiralama işlemine sadece yerli istekliler katılabilecektir.

12. Teklifler, 24/08/2023 Perşembe günü Saat 17.00’ a kadar kiralama dokümanında belirtilen adreste bulunan Kusunlar İlk-Ortaokulu Servis kiralama komisyonuna teslim edilecektir ve 25/08/2023 Cuma Günü saat 10:00’da “Okul Servis Taşıması İşi” ihalesi Kusunlar İlk/Ortaokulu Müdürlüğümüzde yapılacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, kiralama tarihinden itibaren iki yıldır. (2023-2024 ,2024-2025 eğitim öğretim yılı boyunca)

14. Kiralama konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

İhalenin Belgeleri ve Tekliflerin Teslim Edileceği Yer: Kusunlar İlk/Ortaokulu Müdürlüğü

Okul Servisleri Kiralama Komisyonu:

ADRES VE TELEFON: Kusunlar Mahallesi Küme Evler Caddesi No 17 Mamak/ANKARA

Okul Aile Birliği Başkanı :  Canan GÖKHAN

17/08/2023

Mustafa ERDUĞAN

Nis

Okulumuz hakkındaki memnuniyet,dilek,öneri ve şikayetlerinizi aşağıdaki formu doldurarak bizlere iletebilirsiniz.

Başvuru şekilleri;

1-Okul Dilek - Şikayet Kutusu İçine atılarak,